opc_loader

Wensenlijst

Betreft de bezorging
 

  • Bpost
  • Wij bezorgen onze producten in heel België en Nederland
  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag; Bezorgen op zat-, zon-, en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Leverperiode tussen 4 - 8 weken. Wij produceren vanaf de bestelling geplaatst is.
  •  

Omwille van productie op het moment van de bestelling kan de levertermijn oplopen tot 8 weken. Charmi Baby is een eigen brand. Hierdoor is een beperkte stock beschikbaar en start de productie pas bij bestelling van de consument. De keuze  verzending dient gemaakt te worden op het moment van de bestelling. Hier kan achteraf niet van afgeweken worden tenzij schriftelijk bevestigd door Charmi Baby. Door omvang, aard of beschikbaarheid van producten kan Charmi Baby de keuze beperken tot verzending.

Verzending wordt het product geleverd op het leveringsadres dat de klant bij zijn bestelling heeft opgegeven. Er wordt per bestelling en per leveringsadres een vaste verzendkost aangerekend zoals vermeld bij de bestelling op de website. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten ten laste van de consument.
De aflevering van de producten op het leveringsadres wordt uitgevoerd door een onderaannemer van Charmi Baby. (Bpost of andere) De levering valt onder de algemene voorwaarden van deze onderaannemer. De keuze van de onderaannemer is exclusief voorbehouden aan Charmi Baby. De afhandeling van de levering met eventuele levering bij buren of afhaalpunten is afhankelijk van de voorwaarden van de onderaannemer. Als aflevering niet mogelijk blijkt te zijn, zal het pakket terug komen naar Charmi Baby. Alle kosten verbonden met deze procedure vallen ten kosten van de klant. Charmi Baby behoudt zich in dit geval het recht om een terugbetaling uit te voeren verminderd met de verzendkost en de retourkost.
De opgave van deze termijn is slechts indicatief. Charmi Baby streeft ernaar om deze termijn te respecteren, doch kan niet aansprakelijk worden gesteld indien deze termijn zou worden overschreden.
Charmi Baby heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.
Als blijkt dat een product niet voorradig is behoud Charmi Baby zich het recht andere producten uit de bestelling te leveren zonder eerder overleg met de klant. Het niet-leverbare product zal dan binnen 30 dagen terugbetaald worden aan de klant.